Een voorschot letselschade claimen | LetselPro

Voorschot letselschade

De afwikkeling van een letselschade claim kan enige tijd in beslag nemen. In de regel dient het herstel van het letsel afgewacht te worden en dit kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van het type letsel dat is opgelopen. In de tussentijd maakt u de nodige (medische) kosten en wordt door u financiële schade geleden. Om u financieel te ondersteunen gedurende deze peiode, keren verzekeraars een voorschot letselschade uit. Indien vaststaat dat u letselschade heeft geleden en dat u onkosten maakt, dient een voorschot letselschade te worden verstrekt. De specialisten van ons letselschadebureau houden voor u de voortgang in de gaten en zorgen ervoor dat zij tijdig een voorschot voor uw letselschade bewerkstelligen.

Doel voorschot letselschade

Een voorschot op uw schadevergoeding dient er toe om de gemaakte en te verwachten kosten of schade op voorhand te compenseren. Er kan meerdere malen een voorschot letselschade worden verstrekt voordat de complete claim wordt afgehandeld. Dit zorgt ervoor dat u als slachtoffer niet in de financiële problemen komt of onder druk wordt gezet door de verzekeraar om akkoord te gaan met een te lage letselschadevergoeding.

Wanneer u wordt bijgestaan door de specialisten van LetselPro, dan bent u ervan verzekerd dat zij de ontwikkelingen en het proces van uw letselschade claim en uw financiële situatie nauwlettend in de gaten houden. Zelfs wanneer het niet mogelijk is om uw letselschade exact te berekenen, bijvoorbeeld wanneer er nog geen medische eindtoestand is bereikt, is het mogelijk om een voorschot letselschade succesvol aan te vragen. Het feit dat uw letselschade nog niet exact te berekenen is, staat de betaalbaarstelling van een voorschot letselschade niet in de weg.

Verwerking voorschot letselschade

Indien de claim na verloop van tijd wordt afgewikkeld, wordt de totale letselschadevergoeding opgesteld en wordt het totaal van het betaalde voorschot hierop in mindering gebracht, op het moment dat de slotbetaling volgt. LetselPro ziet er op toe dat dit verantwoord gebeurt. Zowel de betaling van de slotbetaling, als het voorschot letselschade, geschiedt op netto basis. U bent hierover geen inkomstenbelasting verschuldigd. U dient het dan ook niet als inkomsten op te geven bij de belastingdienst.

Voorschot letselschade claimen

Wilt u een voorschot letselschade claimen en zich professioneel laten bijstaan door een van onze specialisten? De hulp van ons letselschadebureau worden verhaald op de aansprakelijke partij en is voor u dus kosteloos! Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts
Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Voorschot letselschade

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.