Letselschade advocaat Enschede | LetselPro

Letselschade advocaat Enschede

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u daarbij lichamelijk of psychisch letsel opgelopen? Dan is het aan te raden op korte termijn contact op te nemen met een letselschadebureau als LetselPro. Een letselschade advocaat of specialist (jurist) kan u helpen om uw letselschade claim zo vlot mogelijk te laten verlopen. Tevens bent u ervan verzekerd dat het letselschadebedrag niet te laag uitvalt en u niet onder druk wordt gezet door de verzekering van de aansprakelijke partij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor kosteloze hulp bij het verhalen uw letselschade.

Professionele bijstand bij letselschade in Enschede

• Onze juristen staan u kosteloos bij.
• Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op op via onze website.
• Wij begeleiden u gedurende het gehele proces.
• Onze rekenkundige berekent uw letselschade zeer nauwkeurig, er wordt geen schadepost over het hoofd gezien.
• De letselschadespecialisten van LetselPro streven altijd naar de hoogst mogelijke vergoeding..
• Wanneer u ons inschakelt weet u zeker dat u sterk staat tegenover het juridische geweld van de tegenpartij.
• U loopt geen enkel financieel risico, onze hulp is altijd gratis.

Kosteloze hulp bij letselschade in Enschede

De kosten voor onze hulp zijn te verhalen op de aansprakelijke partij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken voor het maken van torenhoge kosten voor de juridische hulp die u van ons ontvangt. Zelfs wanneer uiteindelijk blijkt dat uw letselschade niet zal worden vergoed door de aansprakelijke partij, ontvangt u van ons geen rekening. Hiervoor dragen wij zelf namelijk het risico. Daarnaast bezoeken wij u, indien gewenst, ook thuis om uw zaak uitvoerig met u te bespreken! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over vervoer.

Letselschade Enschede

In een grote gemeente als Enschede (grootste van Overijssel) komt er relatief veel letselschade voor. Zo kunt u betrokken zijn geraakt bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of het slachtoffer zijn geworden van een medische misser. Vooral medische missers in Enschede kwamen de laatste tijd in het nieuws. Bijvoorbeeld bij de zaak van ex-neuroloog Ernst Jansen-Steur, die werkzaam was bij Medisch Spectrum Twente (MST).

Hulp bij aanrijding Enschede

Bent u betrokken geraakt bij een aanrijding in Enschede of omgeving, heeft u geen schuld aan het veroorzaken ervan en hierbij letsel opgelopen? Dan heeft u zeer waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Als fietser heeft u zelfs wanneer u (deels) schuld heeft aan het verkeersongeval recht op een schadevergoeding.

Bij een aanrijding is het zeer sterk aan te raden om u te laten adviseren en te laten bijstaan door een letselschade advocaat of specialist. Niet alleen kunnen wij u vertellen hoe u zoveel mogelijk bewijslast kunt verzamelen, maar zorgen wij er tevens voor dat er geen schadeposten worden vergeten. Dit zorgt ervoor dat u de maximale schadevergoeding zult verkrijgen.

Bedrijfsongeval gehad, wat nu?

Een bedrijfsongeval, ook wel arbeidsongeval genoemd, leidt geregeld tot ernstige letselschade. Vaak lopen mensen blijvend letsel op en raken hierdoor (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt. Een schadevergoeding voor een bedrijfsongeval claimen kan in sommige gevallen een gevoelige kwestie zijn. U moet immers uw huidige werkgever aansprakelijk stellen. Onze mensen kunnen u daar perfect in bijstaan en helpen u uw werkgever aansprakelijk te stellen, zonder dat de relatie met uw werkgever hierdoor wordt verstoord.

Hulp bij letselschade in Enschede!

Kunt u hulp gebruiken bij het claimen van uw letselschade? Wij bieden u gratis hulp en zorgen ervoor dat u de letselschadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Vul hiervoor ons online contactformulier in of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 085 – 025 00 60.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Recente zaken omtrent letselschade in Enschede

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5