Whiplash Vergoeding banner | LetselPro

Whiplash vergoeding

Bent u buiten eigen schuld om in een ongeluk terecht gekomen en heeft u hier een whiplash aan overgehouden? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een letselschadevergoeding. Maar hoe verhaalt u een whiplash vergoeding? De letselschadejuristen van LetselPro helpen u tijdens het gehele letselschadeproces, waarbij er alles aan gedaan wordt om de whiplash vergoeding te verhalen.

Vergoeding voor opgelopen whiplash

In veruit de meeste gevallen wordt een whiplash opgelopen bij een verkeersongeluk. Zo is het mogelijk om met een motor te botsen, aangereden te worden van achteren of zelfs in een kettingbotsing terecht te komen. In al deze gevallen schiet door de knal het hoofd te snel en met een grote kracht naar achter, waardoor enorm veel druk op de nek komt te staan. Hoofdpijn, nekklachten en vermoeidheid zijn veelvoorkomende klachten bij een whiplash.

Schadeposten bij een whiplash

Een whiplash is enorm complex. Zelfs voor onze letselschadespecialisten is het lastig om in te schatten wat de hoogte van het letselschadebedrag zal zijn. Er moet namelijk rekening gehouden worden met allerlei factoren en schadeposten. Gelukkig zijn onze letselschadejuristen hierin gespecialiseerd.

Het enige wat zij hierbij nodig hebben is het bewijs dat u heeft verzameld. Dit dient direct gedaan te worden wanneer het ongeluk plaatsvindt. Denk hierbij aan het maken van foto’s, getuigen en een ingevuld schadeformulier. Bewijzen zijn soms ook achteraf te verzamelen, echter gaat dit een stuk lastiger en duurt dit vaak langer. Probeer hier dus altijd direct bovenop te zitten.

Claim een whiplash schadevergoeding

Een schadevergoeding claimen voor uw opgelopen whiplashletsel is dus mogelijk met de hulp van onze letselschadejuristen. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op en krijg een vrijblijvend advies, waarbij direct de haalbaarheid van de letselschadezaak bepaald wordt. Overigens is onze hulp altijd kosteloos. Wij verhalen de kosten bij de tegenpartij of nemen de kosten voor eigen rekening wanneer dit niet mogelijk is. Zo loopt u nooit financieel risico wanneer u in zee gaat met LetselPro.

Doe de letselschadetest! Veelgestelde vragen

Wat te doen bij een whiplash?

Wanneer u een whiplash heeft opgelopen kunt u het beste een aantal dagen rust nemen. Het is niet bewezen dat het dragen van een speciale kraag nut heeft. Wel kunt u bepaalde oefeningen doen om de nek soepel te houden. Door op uw rug te liggen, met de armen langs het lichaam, kunt u langzaam uw hoofd naar links en rechts draaien tot u niet meer verder kunt. Herhaal dit zo vaak als u kunt. Laat u echter altijd helpen door een arts om blijvende klachten te voorkomen. Mocht de whiplash zijn veroorzaakt door een ongeluk, buiten uw schuld om, dient u direct contact op te nemen met de letselschade juristen van LetselPro. Zo kunnen wij samen met u een letselschadevergoeding claimen voor de opgelopen letselschade.

Hoe ontstaat een whiplash?

Een whiplash ontstaat over het algemeen door een verkeersongeluk. Zo kan het zijn dat er iemand achterop knalt, of van voren opeens stopt waardoor u achterop knalt. Door de knal vliegt uw hoofd naar voren (of juist naar achteren) waardoor enorm veel druk op de nek komt te staan. Naast nekklachten kan hierdoor ook hoofdpijn en vermoeidheid ontstaan.
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Whiplash vergoeding

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 78 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

Whatsapp for Business

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.