Whiplash letselschade jurist | LetselPro

Whiplash letselschade jurist

Een whiplash is vaak het gevolg van een verkeersongeval. Een whiplash ontstaat namelijk doordat het hoofd eerst hard naar achteren en daarna naar voren is geslingerd. Dit type nekletsel komt vaak voor wanneer iemand van achteren is aangereden. Ook kan een whiplash ontstaan tijdens het sporten, wanneer men het slachtoffer wordt van geweld of getroffen wordt door een vallend object. Voor veel ongevallen met een whiplash tot gevolg, kunt u bij de aansprakelijke partij een schadevergoeding claimen voor de opgelopen letselschade. Het is dan ten zeerste aan te raden een whiplash letselschade jurist in te schakelen.

Claim uw letselschadevergoeding

De eerste stap bij het claimen van een dergelijke schadevergoeding, is het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Tevens moet ook het verband tussen uw klachten en het ongeval worden aangetoond. Wij raden u aan om u bij te laten staan door een van onze letselschadespecialisten tijdens dit proces, aangezien dit niet altijd eenvoudig verloopt. Door de jarenlange ervaring van de letselschadespecialisten kunnen zij u uitstekend helpen met het claimen van uw schadevergoeding.

Whiplash vergoeding verkrijgen

Om een juiste vergoeding te krijgen, is het belangrijk om goed in kaart te brengen wat de klachten zijn als gevolg van bet ongeval. Veelvoorkomende klachten bij een whiplash zijn pijn aan de nek, de schouders en soms ook aan de armen. Deze klachten gaan ook vaak gepaard met hoofdpijn, duizeligheid en moeheid. Ook kunnen er concentratieproblemen optreden, soms zelfs maanden na het ongeluk.

Daarnaast dient u ook zowel mogelijk bewijsmateriaal te verzamelen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van beeldmateriaal en getuigenverklaringen. Op basis van dit bewijsmateriaal kan de veroorzakende partij aansprakelijk worden gesteld. Een letselschade jurist helpt u hierbij en berekent bovendien de exacte hoogte van uw letselschade. Zo krijgt u dus altijd de hoogst mogelijke whiplash vergoeding.

Kosteloze juridische hulp bij een whiplash

Wanneer u uw zaak voorlegt aan LetselPro, hoeft u niet bang te zijn voor hoge kosten voor de juridische hulp bij letselschade. De kosten die wij maken voor de juridische hulp, is voor u namelijk altijd kosteloos. Wij verhalen de gemaakte kosten op de tegenpartij.

Zelfs wanneer in een later stadium onverhoopt toch blijkt dat u geen recht heeft op een vergoeding, blijft de hulp van onze letselschade juristen kosteloos. De gemaakte kosten door onze juristen dragen wij in dat geval zelf. U loopt dus geen enkel financieel risico als u zich laat bijstaan door een letselschade jurist van LetselPro.

Juridische hulp bij een whiplash

Bent u betrokken geraakt bij een ongeluk en gebeurde dit buiten uw schuld om? Heeft u hier letselschade aan overgehouden in de vorm van een whiplash? Dan heeft u mogelijk recht op een letselschadevergoeding. Het is aan te raden juridische hulp in te schakelen met betrekking tot het claimen van uw letselschadevergoeding. Zo weet u zeker dat u sterk staat tegenover de verzekeraar van de tegenpartij. Neem vrijblijvend contact op met de letselschadespecialisten van LetselPro.

Doe de letselschadetest! Veelgestelde vragen

Wat te doen bij een whiplash?

Wanneer u een whiplash heeft opgelopen kunt u het beste een aantal dagen rust nemen. Het is niet bewezen dat het dragen van een speciale kraag nut heeft. Wel kunt u bepaalde oefeningen doen om de nek soepel te houden. Door op uw rug te liggen, met de armen langs het lichaam, kunt u langzaam uw hoofd naar links en rechts draaien tot u niet meer verder kunt. Herhaal dit zo vaak als u kunt. Laat u echter altijd helpen door een arts om blijvende klachten te voorkomen. Mocht de whiplash zijn veroorzaakt door een ongeluk, buiten uw schuld om, dient u direct contact op te nemen met de letselschade juristen van LetselPro. Zo kunnen wij samen met u een letselschadevergoeding claimen voor de opgelopen letselschade.
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Whiplash letselschade jurist

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.