Nekklachten na auto ongeluk

Nekklachten na auto ongeluk

Nekklachten na een auto ongeluk is één van de meest opgelopen letsels in Nederland. Wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval, heeft u recht op kosteloze juridische hulp. Neem daarom bij nekklachten na een auto ongeluk vrijblijvend contact met ons op en leg uw zaak aan ons voor. Wij voorzien u direct van gratis advies.

Klachten na auto ongeluk

Bent u betrokken geweest bij een auto ongeluk en heeft u sindsdien klachten? Vaak bent u dan direct na het ongeval duizelig geweest en verergeren de klachten na enkele dagen. Tevens is het niet vreemd wanneer u allerlei andere klachten als hoofdpijn, pijn in de nek en tintelingen ervaart. Deze klachten kunnen duiden op een whiplash.

Nekklachten na een kop-staartbotsing

Een kop-staartbotsing is de voornaamste oorzaak van nekklachten. Wanneer u van achter wordt aangereden maakt de nek door de impact vaak een harde slag naar achteren. Door deze ‘zweepslag’ kunnen de zenuwen in de nek beschadigd raken en voor ernstige nekklachten zorgen.

Aansprakelijkheid

Bij een kop-staartbotsing geldt vrijwel altijd dat de achterop rijdende auto aansprakelijk is voor het ongeval. Bij een ander type verkeersongeval kan de aansprakelijkheid weleens onduidelijk zijn. Ook bij het vaststellen van de schuldvraag kunnen onze specialisten u van dienst zijn. Pas nadat de aansprakelijkheid voor het auto ongeluk duidelijk is, kan er worden gestart met het claimen van een schadevergoeding.

Gratis juridische hulp

Het ontvangen van juridische hulp zal u helemaal niets kosten. De kosten voor juridische hulp dienen namelijk te worden vergoed door de aansprakelijke partij. Bovendien dragen wij zelf de kosten wanneer een schadevergoeding in een later stadium toch onhaalbaar blijkt. Kortom, u loopt geen enkel financieel risico bij het inschakelen van onze hulp.

Leg uw zaak eens voor aan een van onze specialisten, ook als u twijfelt of u wel recht heeft op een vergoeding van uw letselschade. Zij kunnen u direct van advies voorzien, ook wanneer wij u uiteindelijk niet van dienst kunnen zijn. Tijdens kantoortijden kunt u ons het best telefonisch bereiken op het nummer 085 – 025 00 60, maar u kunt ook altijd gebruik maken van ons online contactformulier.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Nekklachten na auto ongeluk

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.