Een jongeman raakte enkele jaren geleden betrokken bij een verkeersongeval. Hij was passagier in een auto die uit de bocht vloog en tegen een boom tot stilstand kwam. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd met letsel aan zijn hoofd en knie.

De WAM-verzekeraar (Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen) van de auto werd door LetselPro, namens het letselschade slachtoffer, aansprakelijk gesteld voor de door de bestuurder van de auto veroorzaakte letselschade. De aansprakelijkheid werd erkend.

Verder is uit twee onafhankelijke medische expertiseonderzoeken gebleken dat er sprake was van blijvende klachten en beperkingen als gevolg van het ongeval. Op basis hiervan werd deze letselschade zaak door LetselPro voor het slachtoffer met de WAM-verzekeraar van de auto geregeld voor een letselschade vergoeding van € 26.500,00. Daarbij ging het voornamelijk om smartengeld en een vergoeding wegens verlies van zelfwerkzaamheid. Het slachtoffer was erg blij met het bereikte resultaat en bedankte LetselPro voor de prettige en professionele samenwerking.

Doe de letselschadetest!