Hulp bij Letselschade | LetselPro

Hulp bij letselschade

LetselPro biedt kosteloze hulp bij letselschade in heel Nederland. Wanneer u door toedoen van een andere partij letselschade heeft opgelopen, dan heeft u namelijk recht op een vergoeding voor uw materiële en immateriële letselschade. Onze gespecialiseerde juristen kunnen u in dat geval helpen om deze schadevergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij. Zo zorgen wij ervoor dat u de letselschadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Leg uw zaak daarom vandaag nog vrijblijvend aan ons voor.

LetselPro helpt u gratis

Wellicht heeft u letselschade opgelopen en bent u bang voor hoge juridische kosten op het moment dat u een letselschadeclaim wilt indienen. Deze angst is echter nergens voor nodig. De hulp van de letselschadespecialisten van LetselPro is altijd gratis. Volgens de wet heeft u namelijk recht op een belangenbehartiger die u bijstaat om uw letselschade te claimen. De specialisten van LetselPro kunnen hierdoor u de letselschadezaak uit handen nemen, zonder dat dit u iets kost. De kosten die wij maken zullen wij namelijk verhalen op de aansprakelijke partij. U loopt dus geen financieel risico, wat voor veel slachtoffers van letselschade een hele geruststelling is.

Hulp bij letselschade na een verkeersongeval

Indien u buiten uw schuld om het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Een belangrijke stap in dit proces is het vaststellen wat de toedracht van het ongeval is. Hierbij kan er een reconstructie worden gemaakt van het ongeval, om zo de veroorzaker van het ongeval vast te stellen. Daarna volgt de rest van het proces, waarbij het opgelopen letsel wordt gedocumenteerd en de verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk wordt gesteld.

Hulp bij letselschade na een bedrijfsongeval

Wanneer u betrokken bent geraakt bij een bedrijfsongeval, kan dit vervelende gevolgen hebben. Indien u hier letselschade aan heeft overgehouden, bestaat er een kans dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. LetselPro biedt u hulp bij letselschade en het claimen van een dergelijke schadevergoeding. Wij begrijpen echter heel goed dat het moeilijk is om uw werkgever aansprakelijk te stellen voor de opgelopen letselschade. Door de jarenlange ervaring en expertise van LetselPro, kunnen wij u uitstekend bijstaan tijdens dit proces en regelen wij de zaak voor u, zonder dat dit de relatie met uw werkgever schaadt.

Schakel vandaag nog hulp in van een letselschadespecialist

De hoogte van een letselschadevergoeding hangt af van de materiële en immateriële schade die u heeft geleden ten gevolge van het ongeval. Het bereken van de hoogte van uw letselschade is zeer specialistisch werk, wat u het best over kunt laten aan een letselschadespecialist. LetselPro heeft hiervoor een eigen rekenkundige in dienst, welke uw huidige en eventuele toekomstige schadeposten zeer nauwkeurig in beeld zal brengen. Op deze manier voorkomt u met de hulp van LetselPro dat u een veel te lage claim indient bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Doordat onze letselschadejuristen bovendien enkel aan letselschadezaken werken, zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Dit zorgt ervoor dat het traject van begin tot eind soepel zal verlopen en dat uw zaak geen onnodige vertraging op zal lopen. Bovendien blinken wij uit in onze persoonlijke aanpak en komen onze specialisten bijvoorbeeld zelfs bij u thuis langs om uw zaak met u door te nemen. Wij zullen u zoveel mogelijk ontzorgen, zodat u zo snel mogelijk van uw letsel kunt herstellen. Om deze reden bieden wij van LetselPro onze hulp bij letselschade kosteloos aan.

Leg uw zaak vrijblijvend voor aan LetselPro

Bent u het slachtoffer geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of ander ongeval waarbij u letselschade heeft opgelopen? Schakel dan vandaag nog de kosteloze juridische bijstand van LetselPro in. U kunt uw zaak hiervoor gemakkelijk vrijblijvend aan ons voor leggen door ons te bellen of door gebruik te maken van ons online contactformulier. Wij zullen u altijd van een eerste advies voorzien, ook als wij denken dat uw zaak voor ons niet haalbaar is.

Doe de letselschadetest! Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van juridische hulp door LetselPro bij letselschade?

  • Wij ontzorgen u zoveel mogelijk. Dit stelt u in staat zich te focussen op het herstel van uw letsel.
  • Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk voor uw letselschade en bewaken hierbij de verjaringstermijn.
  • Het in kaart brengen van alle schadeposten is zeer specialistisch werk. Tevens dienen alle schadeposten te worden onderbouwd en dient aangetoond te worden dat dit voortvloeit uit het ongeval. Dit stelt u in staat om de hoogst mogelijke schadevergoeding te claimen.
  • Zonder juridische hulp zal de verzekeraar u onder druk proberen te zetten om u akkoord te laten gaan met een veel te laag letselschadebedrag. Met professionele juridische hulp staat u sterk in uw schoenen en kan de verzekeraar u niet onder druk zetten.

Wanneer is iemand aansprakelijk voor letselschade van een ander?

Indien de letselschade van het slachtoffer het gevolg is van het verkeerde en / of onrechtmatige handelen van de veroorzaker. Met andere woorden, er moet een oorzakelijk (causaal) verband bestaan tussen het gewraakte handelen van de aansprakelijke partij en de door het slachtoffer geleden letselschade.

Wanneer kan ik een letselschadevergoeding claimen?

Om in aanmerking te komen voor een letselschadevergoeding dient aan een tweetal punten te worden voldaan. Ten eerste moet de aansprakelijkheid worden vastgesteld. In veel gevallen is direct duidelijk wie er aansprakelijk is voor het ongeval. Echter kan het zijn dat de betrokken partijen het niet eens zijn over de schuldvraag. In het ergste geval dient een rechter te beslissen wie er schuldig is aan het veroorzaken van het ongeval.

Ten tweede dient het causale verband te worden aangetoond. Dit wil zeggen dat moet worden aangetoond dat de letselschade die het slachtoffer heeft opgelopen gevolg is van het ongeval. Het aantonen van het causale verband is in veel gevallen niet eenvoudig. Een letselschadespecialist van LetselPro helpt u bij het snel en correct afwikkelen van deze twee punten, waardoor het verkrijgen van een letselschadevergoeding geen langdurig traject wordt.

Wat doet LetselPro?

LetselPro is een modern en eigentijds letselschadebureau dat landelijk werkzaam is.

LetselPro werkt uitsluitend voor slachtoffers van bijvoorbeeld een bedrijfsongeval en dus niet voor verzekeraars. De juristen van LetselPro beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van letselschade. Zij zijn dus bij uitstek deskundig op dit gebied en hebben bovendien beschikking over een eigen team van medisch adviseurs.

085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Daan-Aarts-letselschadejurist

Daan Aarts
Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Enkele recente zaken van LetselPro

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.