Hulp bij Letselschade | LetselPro

Hulp bij letselschade

LetselPro biedt in heel Nederland gratis juridische hulp in het geval van letselschade. Wanneer u door toedoen van een andere partij letselschade heeft opgelopen, dan heeft u namelijk recht op een vergoeding voor uw materiële en immateriële letselschade. Onze gespecialiseerde juristen kunnen u in dat geval helpen om deze schadevergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij. Zo zorgen wij ervoor dat u de letselschadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Leg uw zaak daarom vandaag nog vrijblijvend aan ons voor.

LetselPro helpt u gratis

Wellicht heeft u letselschade opgelopen en bent u bang voor hoge juridische kosten op het moment dat u een letselschadeclaim wilt indienen. Deze angst is echter nergens voor nodig. De hulp van de letselschadespecialisten van LetselPro is altijd gratis. Volgens de wet heeft u namelijk recht op een belangenbehartiger die u bijstaat om uw letselschade te claimen. De specialisten van LetselPro kunnen hierdoor u de letselschadezaak uit handen nemen, zonder dat dit u iets kost. De kosten die wij maken zullen wij namelijk verhalen op de aansprakelijke partij. U loopt dus geen financieel risico, wat voor veel slachtoffers van letselschade een hele geruststelling is.

Hulp bij letselschade na een verkeersongeval

Indien u buiten uw schuld om het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Een belangrijke stap in dit proces is het vaststellen wat de toedracht van het ongeval is. Hierbij kan er een reconstructie worden gemaakt van het ongeval, om zo de veroorzaker van het ongeval vast te stellen. Daarna volgt de rest van het proces, waarbij het opgelopen letsel wordt gedocumenteerd en de verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk wordt gesteld.

Hulp bij letselschade na een bedrijfsongeval

Wanneer u betrokken bent geraakt bij een bedrijfsongeval, kan dit vervelende gevolgen hebben. Indien u hier letselschade aan heeft overgehouden, bestaat er een kans dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. LetselPro kan u helpen bij het claimen van een dergelijke schadevergoeding. Wij begrijpen echter heel goed dat het moeilijk is om uw werkgever aansprakelijk te stellen voor de opgelopen letselschade. Door de jarenlange ervaring en expertise van LetselPro, kunnen wij u uitstekend bijstaan tijdens dit proces en regelen wij de zaak voor u, zonder dat dit de relatie met uw werkgever schaadt.

Schakel vandaag nog hulp in van een letselschadespecialist

De hoogte van een letselschadevergoeding hangt af van de materiële en immateriële schade die u heeft geleden ten gevolge van het ongeval. Het bereken van de hoogte van uw letselschade is zeer specialistisch werk, wat u het best over kunt laten aan een letselschadespecialist. LetselPro heeft hiervoor een eigen rekenkundige in dienst, welke uw huidige en eventuele toekomstige schadeposten zeer nauwkeurig in beeld zal brengen. Op deze manier voorkomt u met de hulp van LetselPro dat u een veel te lage claim indient bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Doordat onze letselschadejuristen bovendien enkel aan letselschadezaken werken, zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Dit zorgt ervoor dat het traject van begin tot eind soepel zal verlopen en dat uw zaak geen onnodige vertraging op zal lopen. Bovendien blinken wij uit in onze persoonlijke aanpak en komen onze specialisten bijvoorbeeld zelfs bij u thuis langs om uw zaak met u door te nemen. Wij zullen u zoveel mogelijk ontzorgen, zodat u zo snel mogelijk van uw letsel kunt herstellen.

Leg uw zaak vrijblijvend voor aan LetselPro

Bent u het slachtoffer geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of ander ongeval waarbij u letselschade heeft opgelopen? Schakel dan vandaag nog de kosteloze juridische bijstand van LetselPro in. U kunt uw zaak hiervoor gemakkelijk vrijblijvend aan ons voor leggen door ons te bellen of door gebruik te maken van ons online contactformulier. Wij zullen u altijd van een eerste advies voorzien, ook als wij denken dat uw zaak voor ons niet haalbaar is.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis

Enkele recente zaken van LetselPro

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5