Aanrijding met de auto

In december 2009 werd een automobiliste van achter aangereden in een file. Als gevolg van dit verkeersongeval heeft ze een whiplash opgelopen. Door nek- en hoofdpijnklachten en een verlaagd energieniveau, kan ze tegenwoordig haar huishoudelijke taken niet meer uitvoeren. Tevens is het voor haar niet meer mogelijk om nog volledig werkzaam te zijn bij haar werkgever. Voorafgaand aan het ongeval werkte de dame in kwestie 24 uur per week als administratief medewerkster. Echter, door de klachten die zijn opgetreden na het ongeval kan ze nog maar maximaal 20 uur per week werken.

De rekenkundige van LetselPro calculeerde deze schade, het zogeheten verlies aan arbeidsvermogen. In de calculatie is eveneens rekening gehouden met de hypothetische situatie waarin zij, wanneer het ongeval niet had plaatsgevonden, meer uren was gaan werken vanaf het moment dat haar kinderen naar de middelbare school zouden zijn gegaan. Ook is in de calculatie de pensioenschade meegenomen, omdat de administratief medewerkster door het ongeval minder uren kan werken en daardoor ook minder pensioen opbouwt. Bij een vergoeding voor whiplash wordt overal rekening mee gehouden.

Recent wist LetselPro, tot volle tevredenheid van het slachtoffer, deze letselschadezaak af te wikkelen met de verzekeraar voor een letselschade vergoeding van € 100.000,00.

Doe de letselschadetest!