Handletsel | LetselPro letselschade

Handletsel

Handletsel (en hieraan gerelateerd schouder- en armletsel) is een veelvoorkomende oorzaak van letselschade. Uw handen zijn een kwetsbaar deel van uw lichaam, dat u bovendien vaak gebruikt. Wanneer u tijdelijk of permanent letsel aan uw handen oploopt, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of ongeval op het werk, dan is dat heel vervelend. Vaak wordt u hierdoor namelijk ernstig beperkt in uw dagelijks leven. Huishoudelijke taken worden erdoor bemoeilijkt, u kunt lastiger fietsen of geen auto meer besturen, u kunt misschien uw werk niet meer uitvoeren en ook bepaalde hobby’s kunt u er waarschijnlijk ook niet meer door uitoefenen.

Heeft u buiten uw schuld om handletsel opgelopen bij een ongeval? Dan kunt u de hieruit voortvloeiende letselschade claimen bij de partij die verantwoordelijk is voor het veroorzaken van het ongeluk. Wij kunnen u hier gratis bij helpen. Vertel ons vandaag nog vrijblijvend over uw zaak, zodat wij kunnen beoordelen of u in aanmerking komt voor onze gratis juridische bijstand. Dit kan telefonisch of via onze website.

Soorten handletsel

• Gescheurde pezen;
• Gekneusde of gebroken vingers;
• Gebroken middenhandsbeentjes;
• Amputatie van vingers;
• Crushletsel.

Beperkt door handletsel

De letselschade die gepaard gaat met letsel aan handen en/of armen is meestal aanzienlijk. Vaak er is er (tijdelijk) verlies van arbeidsvermogen, omdat de meeste beroepen alleen uitgevoerd kunnen worden met twee goed functionerende handen. Is het handletsel permanent, dan zijn er daarnaast vaak ook aanpassingen in en om het huis nodig zodat het slachtoffer zelfstandig kan blijven wonen. Over de kosten voor ziekenhuisrekeningen en (tijdelijke) huishoudelijke hulp hebben we het dan nog niet eens.

Letselschadevergoeding voor handletsel

Zoals u kunt lezen kunnen de kosten bij deze vorm van letselschade flink oplopen. Daarom is het belangrijk dat u snel actie onderneemt, zodat u niet in de financiële problemen geraakt. Dit begint met het zo snel mogelijk laten documenteren van uw letsel door een arts of specialist. Ook als u denkt dat het enkel lichte verwondingen betreft die vanzelf zullen genezen, is het toch belangrijk dat u ernaar laat kijken door uw huisarts. Mochten er later complicaties ontstaan, dan kunt u in ieder geval bewijzen dat deze het geval zijn van het ongeluk waarbij u betrokken was.

Onze juristen kunnen u vervolgens gratis bijstaan gedurende het traject om uw letselschade vergoed te krijgen. Zij stellen de tegenpartij namens u aansprakelijk, waarna onze rekenkundige een nauwkeurige berekening van uw letselschade gaat maken. Hierbij wordt zowel rekening gehouden met huidige schadeposten, als met schade die u in de toekomst nog zal lijden. Indien nodig zullen wij bovendien tussentijds een voorschot voor u regelen, zodat u niet in financiële nood geraakt. Wanneer u de medische eindtoestand heeft bereikt, waarbij u of volledig bent hersteld of de verwachting is dat u niet verder meer zult herstellen, dan kan er met de verzekeraar van de aansprakelijke partij onderhandeld worden over uw letselschadevergoeding. Omdat wij hier zeer veel ervaring mee hebben, kennen we alle tactieken die verzekeraars hanteren en zullen we altijd de hoogst mogelijke vergoeding voor u regelen.

LetselPro als uw belangenbehartiger

Omdat u volgens de wet recht heeft op een belangenbehartiger die u bijstaat tijdens het verkrijgen van uw letselschadevergoeding, kunnen wij u van gratis juridische bijstand voorzien. De kosten die wij voor u maken worden namelijk vergoed door de aansprakelijke partij. Wij nemen bovendien niet alleen uw materiële letselschade mee in onze berekening, maar claimen ook smartengeld voor u, bijvoorbeeld omdat u uw hobby niet meer kunt uitvoeren of andere dingen waar u vroeger plezier aan beleefde niet meer kunt. Kiest u voor LetselPro, dan weet u zeker dat u de schadevergoeding ontvang waar u recht op heeft.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Handletsel

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 78 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

Whatsapp for Business

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.