Begin 2010 raakt een student betrokken bij een ongeval in de privésfeer. Na de kampioenswedstrijd wordt hij met zijn handbalteam op een platte kar door het dorp gereden en raakt hij gewond door het kantelen van de wagen op een rotonde. Het slachtoffer komt met zijn linkerknie op de grond terecht. Zijn knieschijf blijkt verbrijzeld te zijn en een operatie volgt.

Letselschadevergoeding in eerste instantie niet toegekend

Door de klachten en beperkingen die de jongeman als gevolg van het ongeval heeft opgelopen is er sprake van letselschade en medische kosten. De door hem geclaimde letselschade vergoeding wordt in eerste instantie niet toegekend. Verder loopt hij, als gevolg van het ongeval, enkele weken studievertraging op en mist hij inkomsten doordat hij zijn bijbaantje moest opgeven. De aansprakelijke verzekeraar bezoekt het slachtoffer en betaalt een voorschot op zijn letselschade.

Om de klachten en beperkingen als gevolg van het ongeval vast te stellen vindt er eind 2012 een medische expertise plaats, waarna de tegenpartij de zaak wil afwikkelen voor een letselschade bedrag van €41.000,-. Het slachtoffer is niet zeker van zijn zaak en neemt contact op met LetselPro voor een professionele beoordeling van zijn zaak.

Second opinion letsel levert €10.000,- extra op

Dit blijkt een zeer verstandige beslissing te zijn. LetselPro brengt zijn letselschade nauwkeurig in kaart en weet in de onderhandelingen met de verzekeraar de letselschadevergoeding met bijna €10.000,- te verhogen. Enkele schadeposten blijken door de tegenpartij in het geheel niet te zijn meegenomen.

Heeft u nog geen belangenbehartiger of wilt u graag een second opinion? Neem dan zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact op met één van onze letselschadespecialisten!

Doe de letselschadetest!