Orthopedisch letsel | LetselPro letselschade

Orthopedisch letsel

Onder orthopedisch letsel valt letsel wat van toepassing is op het ‘steun- en bewegingsapparaat’. Makkelijker gezegd: beschadigingen aan botten en gewrichten. Dit kan bijvoorbeeld letsel aan ledematen zijn, maar ook heupletsel of letsel aan de ruggengraat. Wanneer u buiten uw schuld om betrokken bent geraakt bij een ongeluk, bijvoorbeeld in het verkeer of op uw werk en u hier orthopedisch letsel bij heeft opgelopen, dan is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Deze vorm van letsel gaat namelijk vaak gepaard met letselschade. Hier kunt u vervolgens een letselschadevergoeding voor claimen bij de partij die aansprakelijk is voor het ongeval.

LetselPro is al letselschadebureau gespecialiseerd in het begeleiden van letselschadeslachtoffers bij het verkrijgen van de schadevergoeding waar zij recht op hebben. Doordat onze juridische bijstand wordt vergoed door de tegenpartij, kost onze hulp u bovendien niets. Leg uw letselschadezaak daarom vandaag nog vrijblijvend aan ons voor, zodat wij kunnen beoordelen of u in aanmerking komt voor gratis hulp.

Gevolgen van orthopedisch letsel

Orthopedisch letsel is vaak ingrijpend voor u als slachtoffer. Hoewel u in eerste instantie misschien alleen aan de fysieke gevolgen en het bijbehorende herstelproces denkt, zijn er vaak ook gevolgen op sociaal en financieel vlak. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdelijk of permanent arbeidsongeschikt raken als gevolg van uw letsel, moet u misschien betaalde huishoudelijke hulp inschakelen, krijgt u allicht te maken met allerlei medische kosten die niet door uw ziektekostenverzekering gedekt worden en is het niet ondenkbaar dat u studievertraging oploopt of een promotie op het werk misloopt. Het is belangrijk dat u voor alle huidige en eventuele toekomstige schadeposten gecompenseerd zal worden.

LetselPro heeft hier een rekenkundige voor in dienst die zeer veel ervaring heeft met het vaststellen van letselschade ten gevolge van orthopedisch letsel. Deze houdt niet alleen rekening met materiële schade zoals het eigen risico van uw zorgverzekering, maar ook met immateriële schadeposten, zoals de pijn die u naar aanleiding van uw letsel heeft geleden en andere zaken die tot verlies van levensvreugde kunnen leiden. Doordat wij alle schadeposten zeer nauwkeurig voor u onderbouwen, zorgen we dat u sterk staat op het moment dat er over de hoogte van uw schadevergoeding onderhandeld moet worden met de aansprakelijkheidsverzekeraar van de tegenpartij.

Gratis juridische bijstand bij letselschade na orthopedisch letsel

Letselschadezaken zijn vaak langdurige en ingewikkelde trajecten en daarom heeft u volgens de wet recht op een professionele belangenbehartiger die u tijdens dit traject kan begeleiden. Alle kosten die u hiervoor buiten de rechtbank om maakt, mag u verhalen op de aansprakelijke partij. Dit betekent dat juridische bijstand u niets hoeft te kosten, zolang u de zaak buiten de rechtszaal om regelt met de verzekeraar van de tegenpartij. Op dit moment wordt 95% van alle letselschadezaken geregeld zonder tussenkomst van een rechter. Mocht uw zaak uiteindelijk toch vastlopen, omdat wij er niet voor u uitkomen met de verzekeraar, dan kunnen wij u doorverwijzen naar een gespecialiseerde letselschadeadvocaat die voor u kan procederen in de rechtszaal.

Leg uw zaak voor aan LetselPro

Heeft u orthopedisch letsel opgelopen door toedoen van een ander? Dan is het belangrijk dat u snel actie onderneemt. De juridisch specialisten van LetselPro staan in dat geval voor u klaar. Laat daarom vandaag nog vrijblijvend de haalbaarheid van uw zaak door ons beoordelen en ontvang direct uitsluitsel of u in aanmerking komt voor kosteloze juridische hulp. Uw zaak kunt u telefonisch voorleggen tijdens onze openingstijden, maar ook op ieder moment via onze website.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Orthopedisch letsel

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 78 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

Whatsapp for Business

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.