21 augustus 2014

In een voormalig NAVO-depot in het twentse Vriezenveen is gebruik gemaakt van een camouflageverf voor tanks die kankerverwekkende stoffen bevatte. Het zou vermoedelijk gaan om de stof chroom VI die aanwezig was in de verf. Veel medewerkers van het depot zijn destijds blootgesteld aan deze stoffen terwijl Defensie informatie tot haar beschikking had over de schadelijkheid ervan. Ondertussen hebben al veel oud-medewerkers en nabestaanden zich gemeld bij advocaten en letselschade experts.

Letselschadevergoeding gedupeerden

De letselschade bij de medewerkers van het NAVO-depot werd pas enkele jaren later zichtbaar. Er is echter veel bewijs gevonden voor het feit dat de medewerkers zijn blootgesteld aan schadelijke stoffen. Hierdoor kan Defensie hoogstwaarschijnlijk aansprakelijk worden gesteld voor de letselschade. Wanneer blijkt dat Defensie verantwoordelijk is voor het veroorzaken van het letsel, zullen de gedupeerden aanspraak kunnen maken op een letselschadevergoeding.

Letselschade op het werk

Het kan zijn dat u door nalatigheid van het bedrijf waar u voor werkt, of heeft gewerkt, letselschade hebt opgelopen. Schakel in dit soort situaties een letselschade expert in die u kan bijstaan om het opgelopen letsel te krijgen vergoed. Het gaat hier niet alleen om schade achteraf, maar ook wanneer u een bedrijfsongeval heeft gehad naar aanleiding van een onveilige werksituatie.

Letselschade Test

Heeft u te maken gehad met een ongeval op het werk, heeft u een beroepsziekte opgelopen of heeft u jaren later nog last van letsel dat u heeft opgelopen tijdens uw beroep? Probeer dan eens onze Letselschade Test en kijk snel of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding.

Doe de letselschadetest!