Laatste nieuws

29
Jun

Meer heftruckongevallen door drukte

Dat het werken met een heftruck gevaren met zich meebrengt staat buiten kijf. Je zou daarom verwachten dat bedrijven steeds meer rekening gaan houden met de veiligheid bij het inzetten… Lees verder »

18
May

Vaker ernstig letsel op e-bike

Uit onderzoek van artsen van het Universitair Medisch Centrum Groningen, blijkt dat verkeersdeelnemers met een e-bike vaak ernstiger letsel oplopen bij een ongeval dan verkeersdeelnemers met een gewone fiets. Onder… Lees verder »

20
Apr

Verkeersveiligheid Nederland alarmerend

De verkeersveiligheid in Nederland is zich alarmerend aan het ontwikkelen. De situatie ontwikkelt zich zelfs zo alarmerend dat 32 samenwerkende organisaties, waarvan o.a. Veilig Verkeer Nederland, ANWB, Openbaar Ministerie en… Lees verder »

22
Nov

Letselschadevergoeding moet belastingvrij

Een coalitie, die opvallend te noemen is, heeft gepleit voor het uitzonderen van letselschadeslachtoffers van vermogensbelasting. De coalitie bestaat uit Slachtofferhulp Nederland, Vereniging van Letselschade Advocaten en het Verbond van… Lees verder »

20
Sep

2016 recordjaar heftruckongevallen?

In Nederland staan heftruckongevallen op plaats vier van oorzaken van bedrijfsongevallen. Gemiddeld zijn er ieder jaar 1.700 personen die slachtoffer worden van een heftruckongeval. Hiervan is er bij 150 gevallen… Lees verder »