Letselschade expert | LetselPro

Letselschade expert

Mocht u bij een ongeluk betrokken zijn geraakt en buiten uw schuld om letselschade hebben opgelopen, dan is het aannemelijk dat u in aanraking komt met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Hierbij is het altijd aan te raden om hulp in te schakelen van een letselschade expert. Als slachtoffer is het namelijk moeilijk in te schatten of het gehele letselschadeproces op de juiste manier verloopt. Er worden vaak schadeposten over het hoofd gezien, waar een letselschade expert u juist op attendeert. Een letselschade expert is vaak een letselschade jurist of letselschade advocaat.

Verschil tussen letselschade jurist en letselschade advocaat

Het verschil hiertussen is dat een letselschade advocaat enkel nodig is wanneer een letselschadezaak bij de rechter verschijnt. Het overgrote deel van alle letselschadezaken verschijnt echter nooit voor een rechter en kan dus afgehandeld worden door een letselschade jurist. Onze juristen kennen het gehele letselschadeproces als hun eigen broekzak en kunnen u het gehele proces bijstaan.

Het grote verschil tussen een jurist en advocaat is dat een advocaat nooit gratis mag werken. Hiervoor zullen altijd kosten worden gerekend. Echter kan een jurist wél kosteloos voor u aan de slag. De kosten hiervan nemen wij dan voor eigen rekening. Zo loopt u nooit financieel risico wanneer u hulp ontvangt van LetselPro.

Vrijblijvend en kosteloos contact

Contact opnemen met een van onze letselschade experts is geheel vrijblijvend. Dit betekent dat u een letselschadezaak kunt voorleggen en hier een vrijblijvend advies voor ontvangt. Of u vervolgens met de letselschade experts in zee wilt gaan ligt vervolgens volledig aan u. Uiteraard nemen wij de kosten van onze letselschade juristen voor eigen rekening, of u de letselschade zaak nu wint of niet.

Hulp van een letselschade expert van LetselPro

Heeft u hulp nodig van een letselschade expert van LetselPro? Doe de Letselschade-test of neem direct contact met ons op. We staan u het gehele traject bij en proberen altijd de maximale letselschadevergoeding voor u te verhalen.

Doe de letselschadetest!
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade expert

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 78 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

Whatsapp for Business

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.