LetselPro Banner Oud-Beijerland

Letselschade advocaat Oud-Beijerland

Heeft u letselschade opgelopen door toedoen van een ander in, of in de buurt van Oud-Beijerland? Waarschijnlijk heeft u dan recht op een letselschadevergoeding. De gespecialiseerde juristen van LetselPro kunnen u uitstekend helpen bij het verhalen van deze vergoeding. Deze hulp is voor u overigens geheel kosteloos, deze kosten verhalen we namelijk bij de tegenpartij. Zo hoeft u nooit stil te staan bij de kosten, want de gehele situatie heeft u waarschijnlijk al genoeg zorgen gekost.

Oplopen letselschade in Oud-Beijerland

Het is overal in Nederland mogelijk om letselschade op te lopen, zo ook in Oud-Beijerland. Zo ligt het dorp bijvoorbeeld langs de N217 en is het bereikbaar via de Heinenoordtunnel. Op de weg kunnen uiteraard verschillende vormen van verkeersongelukken voorkomen waarbij letselschade opgelopen kan worden. Denk hierbij aan een kop-staartbotsing, kettingbotsing of een aanrijding met auto.

Bij deze ongelukken kunt u een whiplash, rugletsel of zelfs een dwarslaesie oplopen. Mocht u bij een ongeluk op de weg betrokken raken, is het slim om zo snel mogelijk contact op te nemen met een letselschadespecialist, zodat wij direct te werk kunnen gaan. Het is namelijk handig om zo snel mogelijk bewijzen te verzamelen, waardoor uw zaak er sterker voor staat.

Rekenkundige berekent alle kosten

Bij een ongeluk met letselschade komen verschillende kostenposten kijken, welke door een ‘onwetende burger’ over het hoofd kunnen worden gezien. Bij LetselPro hebben we een rekenkundige in huis die dit allemaal in kaart brengt. Zo heeft u hier geen omkijken naar en weet u zeker dat de letselschade voor 100% vergoed wordt. Dit bespaart u niet alleen geld maar ook tijd!

Hulp van LetselPro

Wilt u de hulp van LetselPro inschakelen en uw letselschade vergoed krijgen? Neem direct contact met ons op via het telefoonnummer (085 – 025 00 60) of het online contactformulier.

We zijn er overigens ook van op de hoogte dat het niet voor iedereen mogelijk is om langs ons kantoor te komen. Daarom is het ook mogelijk om een afspraak aan huis in te plannen!

Doe de letselschadetest! Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de afhandeling van mijn letselschade?

De afhandeling van uw letselschadezaak kan helaas lang duren. Doordat er geen termijn is gebonden aan het afronden van een letselschadezaak maken verzekeraars hier vaak misbruik van. Gelukkig zijn er een aantal procedures welke een duwtje in de juiste richting geven. Een klacht-, deelgeschil- of gerechtelijke procedure kan hierbij helpen.

Wat is letselschade?

Letselschade ontstaat wanneer een persoon door toedoen van iemand anders lichamelijk of geestelijk letsel oploopt. Dergelijke letselschade kan ontstaan bij een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, na een medische fout of door een gebrekkig product.

Welke kosten kan ik als letselschade verhalen?

De letselschadekosten zijn op te delen in zowel materiële als immateriële schade. Hierbij is de materiële schade alles wat in geld uit te drukken valt, van pensioenschade tot daling van inkomen. De immateriële schade is juist een vergoeding voor de emotionele schade, waarbij te denken is aan de pijn, littekens of het niet kunnen beoefenen van uw hobby. Dit laatste wordt smartengeld genoemd. Samen met onze rekenkundige zullen alle kostenposten voor u inzichtelijk worden uitgeschreven, waarbij geen verborgen kosten over het hoofd worden gezien.
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor
Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen
- Rekenkundige

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade advocaat Oud-Beijerland

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 77 recensies.

“Blij dat ik mensen kan helpen om stappen te zetten in hun herstel” Bas Aarts - Letselschadejurist Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.