Letselschade advocaat Heerhugowaard | LetselPro

Letselschade advocaat Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat omdat u het slachtoffer bent geworden van een ongeluk waar u zelf geen schuld aan heeft? Heeft u letselschade opgelopen door dit ongeluk? Dan bestaat er een grote kans dat u recht heeft op een vergoeding. De letselschadespecialisten van LetselPro hebben jarenlange ervaring in het verkrijgen van letselschadevergoedingen en kunnen u uitstekend bijstaan tijdens de gehele procedure. Indien gewenst komen onze specialisten hiervoor bij u thuis langs in Heerhugowaard.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies en hulp

Juridische hulp van LetselPro in de regio Heerhugowaard

Vrijblijvende beoordeling van uw zaak.

Leg uw zaak aan ons voor via de telefoon of via onze website.

Indien gewenst komen wij persoonlijk bij u langs in Heerhugowaard om de zaak te bespreken.

Juridische bijstand gedurende het gehele traject.

Wij claimen de hoogst mogelijke schadevergoeding voor u.

Robert van Leeuwen | Letselschadespecialist

Robert van Leeuwen

- Rekenkundige

Grote pleister | Letselpro
Kleine pleister | Letselpro

Soorten letselschade

Het is belangrijk dat u het opgelopen letsel door een arts laat controleren en laat documenteren dat het letsel veroorzaakt is door het ongeluk. Onze rekenkundige zal opvolgend de door u opgelopen letselschade in kaart brengen en nauwkeurig berekenen, zodat wij sterk staan tijdens de onderhandelingen met de verzekeraar van de tegenpartij. Er zijn verschillende soorten ongevallen waarbij letselschade opgelopen kan worden.

Letselschade verkeersongeval - auto icoon Verkeersongeval
icoon | icon | bedrijf Arbeidsongeval

Letselschade na een verkeersongeval

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in de omgeving van Heerhugowaard en heeft u hierbij letselschade opgelopen? Het belangrijk dat er zo snel mogelijk duidelijk wordt wie er verantwoordelijk is voor het veroorzaken van het ongeval. Verzamel daarom direct bewijzen als ooggetuigen, maak foto's van het ongeval en laat de veroorzaker het schadeformulier invullen.

Letselschade na een arbeidsongeval

In bijna alle gevallen is de werkgever de aansprakelijke partij bij een ongeval op het werk. Indien er een ongeval op de werkvloer heeft plaatsgevonden moet de werkgever kunnen aantonen dat hij alle mogelijke maatregelen heeft getroffen om het ongeluk te voorkomen en de werknemer te beschermen. Als blijkt dat dit niet het geval is, is de werkgever aansprakelijk. Bij LetselPro begrijpen wij heel goed dat het niet makkelijk is om uw werkgever aansprakelijk te stellen. Door onze jarenlange ervaring als letselschadejuristen kunnen wij u op professionele wijze begeleiden. Dit, zodat de arbeidsrelatie met uw werkgever niet onder druk komt te staan.

Juridische hulp van LetselPro in Heerhugowaard

Bent u het slachtoffer geworden in een letselschadezaak in de regio Heerhugowaard en heeft u juridische hulp nodig? Kies dan voor LetselPro als uw belangenbehartiger. Bij ons bent u verzekerd van goede hulp en wij zullen altijd het maximale uit uw schadeclaim halen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Leg uw zaak dan vandaag nog aan ons voor door te bellen met 085 – 025 00 60 of door het online contactformulier in te vullen. U ontvangt dan van ons vrijblijvend een eerste advies.

Doe de letselschade test!
Gratis hulp bij letselschade van LetselPro | Kusje erop?
Recente zaken omtrent letselschade LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,71 uit 10 op basis van 77 recensies
Motorongeval schadevergoeding
Koen beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €143.206,57
Lees meer
Motorongeval schadevergoeding
Wim beoordeelde LetselPro met een 10/10
Uiteindelijke letselschadevergoeding €740.000
Lees meer
“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
Wij geloven in een persoonlijke aanpak
Bevlogen team van ervaren specialisten
De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
100% gratis juridische hulp bij letselschade
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5

GRATIS JURIDISCH ADVIES: 085 - 025 00 60

© Copyright 1998-2023 - LetselPro. Alle rechten voorbehouden.