Letselschade advies | Hulp bij uw letselschadevergoeding | LetselPro

Letselschade advies

Heeft u letselschade ondervonden door een ongeluk en heeft u advies nodig over de te nemen maatregelen? De letselschadespecialisten van LetselPro kunnen u hiermee helpen! Onze hulp is volledig kosteloos voor u, aangezien we de gemaakte kosten verhalen bij de tegenpartij. Er zijn verschillende oorzaken waardoor letselschade opgelopen kan worden en zolang te bewijzen is dat de ander verantwoordelijk is voor het ongeval, is er een letselschadevergoeding te verhalen. Bel hiervoor direct naar 085 – 025 00 60 om te spreken met een van onze juristen.

Advies bij verschillende soorten letselschade

Letselschade komt in de vorm van materiële en immateriële schade. De materiële schade betreft alle schade dat uit te drukken is in geld. Datgeen wat niet in geld is uit te drukken noemen we dan ook immateriële schade, denk hierbij aan het oplopen van een litteken, een lichamelijke beperking of het gemis van een hobby.

Advies bij verschillende soorten ongevallen

Er zijn ook verschillende soorten ongevallen waardoor letselschade opgelopen kan worden. Wanneer bijvoorbeeld een ongeval op het werk plaatsvindt, is vrijwel altijd te stellen dat de werkgever hiervoor aansprakelijk gesteld kan worden. Dit geldt echter alleen wanneer de werknemer niet roekeloos heeft gehandeld. Zolang het ongeval niet door eigen toedoen heeft plaatsgevonden kan, in samenwerking met LetselPro, de werkgever aansprakelijk gesteld worden en een letselschadevergoeding worden verhaald.

De hulp van een letselschadespecialist wordt vaak geapprecieerd, aangezien het niet altijd even wenselijk is om een vergoeding van de werkgever te eisen, al helemaal wanneer de werknemer in dienst blijft. Daarnaast zal de werkgever, samen met de verzekeraar proberen de vergoeding zo laag mogelijk te houden. LetselPro zal altijd helpen bij het verhalen van de maximale schadevergoeding. De schadekosten staan namelijk gewoon vast, waardoor de schadevergoeding dat volgens ons ook op zijn minst moet dekken. Onze rekenkundige zal alle (verborgen) schadeposten op tafel leggen en samen met u de letselschadevergoeding berekenen.

Advies bij letselschade door LetselPro

Het advies van LetselPro is geheel vrijblijvend. Bij ons eerste contact kunnen wij u een advies geven over de haalbaarheid van uw zaak en de hoogte van de letselschadevergoeding. De hulp van LetselPro is daarnaast ook geheel kosteloos. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele kosten, wij verhalen alles namelijk gewoon bij de tegenpartij. Ook wanneer blijkt dat u toch geen zaak heeft.

Neem daarom direct contact met ons op of doe de letselschadetest!

Doe de letselschadetest! Veelgestelde vragen

Wat voor advies kan ik van LetselPro verwachten?

LetselPro geeft u advies in de haalbaarheid van uw letselschadezaak en de hoogte van de letselschadevergoeding die u hiervoor zal ontvangen. Het advies is geheel vrijblijvend en de hulp kosteloos.
085 - 025 00 60
gratis en vrijblijvend
juridisch advies en hulp

LEG uw zaak voor

Bas Aarts
- Letselschadejurist

De voordelen van LetselPro
  • Indien gewenst komen wij bij u langs
  • Uw claim wordt zo goed en snel mogelijk afgehandeld
  • Hoogste vergoeding voor uw letselschade
  • Persoonlijk betrokken bij uw zaak
  • Onze hulp is altijd gratis
Recente zaken omtrent Letselschade advies

LetselPro wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit 10 op basis van 75 recensies.

“Het is fantastisch dat we mensen kosteloze hulp kunnen bieden en ervoor zorgen dat ze hun leven weer op kunnen pakken” Robert van Leeuwen - Rekenkundige Neem vrijblijvend contact op
team-img
  • Wij geloven in een persoonlijke aanpak
  • Bevlogen team van ervaren specialisten
  • De beste hulp dankzij onze 20 jaar ervaring
  • 100% gratis juridische hulp bij letselschade
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5