Een mevrouw werd enkele jaren geleden op haar snorscooter geschept door een auto. De automobilist had haar volledig over het hoofd gezien toen hij rechtsaf sloeg. Het slachtoffer hield aan het ongeval onder meer een gebroken kaak, knieletsel, een hoofdwond en een hersenschudding over. De verzekeraar van de veroorzaker van het ongeval deed de klachten af als tijdelijk en bood het slachtoffer al binnen enkele maanden na het ongeval een letselschade vergoeding van in totaal € 3.750,00 aan om de letselschade zaak finaal te regelen.

Echter, omdat het slachtoffer last bleef houden van duizeligheid, hoofdpijn en knieklachten na langdurige inspanning nam zij met dat letselschade bedrag geen genoegen. Mevrouw besloot een professionele belangenbehartiger, LetselPro, in te schakelen. LetselPro vroeg haar eigen medisch adviseur om advies over de medische kant van de zaak en bracht de volledige schade van het slachtoffer in kaart. Op basis daarvan kon LetselPro de letselschade zaak van deze mevrouw recentelijk met de verzekeraar afwikkelen voor het beduidend hogere bedrag van € 12.500,00.

Twijfelt u ook aan de hoogte van de u aangeboden letselschade vergoeding? Neem dan nu contact op met LetselPro voor een second opinion. Dit is geheel vrijblijvend en kost u helemaal niets!

Doe de letselschadetest!