Een slachtoffer van een motorongeval neemt in 2011 contact op met LetselPro. Hij is eind 2008 geschept door een automobilist die hem volledig over het hoofd had gezien. Aan het ongeval hield hij lichamelijk letsel over. De motorrijder is zeer ontevreden over de behandeling van de letselschadezaak door zijn rechtsbijstandverzekeraar. Volgens eigen zeggen verliep het traject erg traag en hij heeft niet het idee dat ze er écht voor hem zijn.

Een lotgenoot heeft de motorrijder toen geadviseerd om over te stappen naar LetselPro. Op haar beurt heeft LetselPro het dossier overgenomen en schakelde vervolgens een eigen medisch adviseur in. De medisch adviseur heeft rekenkundig het verlies van zijn arbeidsvermogen bepaald en heeft eveneens een advocaat opdracht gegeven om een deelgeschillenprocedure te starten.

Uiteindelijk weet LetselPro deze zaak te regelen voor een letselschade vergoeding van € 100.000,00. Het slachtoffer is heel tevreden met het aan hem toegekende letselschadebedrag en erg blij dat het vervelende traject volledig achter de rug is. Hij bedankt LetselPro en benadrukt daarbij dat hij er goed aan heeft gedaan om destijds de overstap te maken van zijn rechtsbijstandverzekeraar naar LetselPro, een echte specialist op het gebied van letselschade!

Bent u ook ontevreden over de behandeling van het door u opgelopen letsel door uw rechtsbijstand? Neem dan nu contact op met één van de letselschadespecialisten van LetselPro voor een kosteloze second opinion!

Doe de letselschadetest!