“Ik kan niet genoeg mijn dank benadrukken dat u deze zaak heeft behartigd. Ik ben ervan overtuigd dat als u er niet was geweest, ik al lang had afgehaakt. Ik kon mij geen betere zaakbehartiger wensen. Bedankt!”

Dit zijn de woorden van dank die een motorrijder uitte na afwikkeling van zijn letselschade claim door letselschadebureau LetselPro. Enkele jaren geleden was de motorrijder betrokken bij een verkeersongeval. Toen destijds het verkeerslicht op groen sprong, trok hij op totdat hij merkte dat een auto vanaf rechts met hoge snelheid door het rode licht reed. In een poging een ernstig verkeersongeval te voorkomen, remde de motorrijder af. Echter bleek dit niet voldoende om de auto te kunnen omzeilen en zodoende raakte de motorrijder het linkervoorwiel van de auto. Vervolgens werd hij gelanceerd over de auto heen en kwam hij terecht op het wegdek. Daarbij heeft de motorrijder met zijn rechterarm de auto geraakt en opvolgend zijn pols gebroken.

Ernstig letsel

Bij het ongeval heeft de motorrijder ernstig letsel aan zijn rechter pols opgelopen. Na behandeling blijkt dat zijn dominante rechter pols door het ongeval forse beperkingen zal blijven kennen. Met behulp van een brace kan hij mogelijk nog enig licht werk verrichten, maar voor zwaardere handelingen zal hij afhankelijk blijven van derden. Door de opgelopen letselschade is het voor het slachtoffer ook onmogelijk geworden om nog langer zijn grootste hobby’s, boksen en motorrijden, te beoefenen.

€60.000,- letselschadevergoeding

De medisch adviseur van de aansprakelijke verzekeraar haalde alles uit de kast om het opgelopen letsel, als gevolg van het ongeval, aan andere zaken toe te schrijven. Zo refereerde deze zelfs aan een licht verkeersongeval dat in 1985 had plaatsgevonden. Gelukkig was het letselschade slachtoffer volhardend en wist letselschadebureau LetselPro, tot volle tevredenheid van het slachtoffer, een letselschadevergoeding van €60.000,- te bewerkstelligen voor medische kosten, huishoudelijke hulp, verlies aan zelfwerkzaamheid en smartengeld.

Heeft u letselschade opgelopen bij een verkeersongeval? Schroom niet om contact op te nemen met letselschadebureau LetselPro!

Doe de letselschadetest!