Een 95-jarige vrouw komt ten val in een stadsbus toen deze plotseling ging versnellen. Zij viel naar achteren en kwam met de linkerknie tegen een stoel terecht. Hierbij heeft betrokkene letsel opgelopen aan van het bewegingsapparaat. De bus(chauffeur) trok al op, voordat de oudere dame was gaan zitten.

Klachten

Als gevolg van het haar overkomen ongeval heeft zij een bewegingsbeperking van haar linkerknie en krachtsverlies in haar linkerbeen opgelopen, én helaas overgehouden. Bijgevolg heeft zij last met gaan zitten en opstaan uit haar bed en haar bank, en kan niet meer zonder hulp van iemand haar douche in en uit. Haar bank heeft ze 5 cm opgehoogd en haar douche heeft ze aangepast met een lagere instap en beugels, zodat ze toch veilig en zelfstandig kan douchen. Tevens is haar loopafstand nu zeer beperkt en maakt ze daarbij dagelijks gebruik van een rollator.

Zonder ongeval

Ondanks haar respectabele leeftijd was de vrouw zéér vitaal, en reisde nog ieder jaar geheel zelfstandig naar Spanje om daar haar vakantie door te brengen. Vlak na het ongeval zou ze wederom zijn gegaan, hetgeen helaas door het ongeval niet meer mogelijk was. Daarnaast deed de alleenstaande vrouw voor het ongeval alle huishoudelijke taken en alle werkzaamheden in en rond de woning zelf.

Regeling

LetselPro dringt gezien de leeftijd van de vrouw bij de aansprakelijke verzekeraar aan op een regeling zonder een voor haar belastend medisch expertisetraject. Tot volle tevredenheid van mevrouw wordt deze zaak binnen een relatief kort termijn afgewikkeld voor een schadevergoeding van € 11.750,-.

Doe de letselschadetest!